Culoarea rosie deschide usi

Am urmarit un fragment dintr-o emisiune si m-am distrat de minune vazand cum o rochie rosie a putut deschide usi ce altora le raman inchise. Era un experiment simplu. Nu sunt convinsa ca rezultatul este corect, insa m-a distrat ideea ca aceeasi fata, atunci cand era imbracata in rochie alba, nu reusea sa gaseasca ajutor la trecatori, iar imbracata in rochie rosie a transformat barbati necunoscuti in mielusei.

Rochiile aveau aceeasi croiala, aceeasi lungime, deci nimic care sa explice motivele pentru care o multime de barbati au acceptat sa o poarte in brate la aflarea vestii ca are glezna scrantita sau sa ii ofere bani, cand a cerut trecatorilor. Imbracata in alb, nu facea nici un fel de impresie asupra oamenilor. Imbracata in rosu, ii baga pe toti in priza, ii mobiliza, ii punea chiar si in situatii jenante, fara ca ei sa dea semne ca ar regreta vreo clipa.

Concluzia: Daca doriti sa vi se deschida usi aparent blocate, indrazniti sa purtati rochii de culoare rosie cand iesiti pe strada, cand mergeti la intalniri, la interviuri, oriunde considerati ca aveti nevoie sa impresionati oamenii.

rochie rosie

Reclame

Posted on iulie 8, 2014, in Vieneland. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: