Oferta de apartamente Sebes

Va voi spune astazi o poveste pe care am urmarit-o pas cu pas in direct, o poveste despre o familie si un apartament, o poveste ce ascunde si o morala, caci asa trebuie sa fie povestile. Se facea ca aceasta familie, formata din mama, tata si un  copil, mostenise cam in aceeasi perioada doua apartamente, de la parintii morti. Ce s-au gandit, ce s-au sfatuit? Ia sa vanda ei cele doua apartamente situate intr-un cartir marginas si cu banii castigati sa cumpere un singur apartament, spatios, luminos si mai spre centrul orasului. Zis si facut.

Dar familia nu se pricepea nici la vandut apartamente, nici la cumparat. Nu au fost atenti la detalii cand au achizitionat noul apartament si s-au trezit, dupa mutare, ca unele lucruri nu functionau pe acolo, altele fusesera facute fara cap, mobila nu se potrivea pe pereti, geamurile aveau deschiderea proiectata aiurea. Suparati, dupa ce au locuit in acel apartament vreme de cateva luni, au decis sa vanda apartamentul si sa cumpere altul, mai potrivit nevoilor pe care le aveau.

Aici deja povestea devine dureroasa, caci bani nu mai aveau, apartamentul l-au vandut la un pret mai mic decat cel de cumparare, asa ca s-au vazut nevoiti sa cumpere unul mai mic. Nu doar ca era mai mic, dar nici macar nu mai avea toate dotarile apartamentelor in care locuisera pana atunci. Nemultumiti de afacerile facute, bombanind mereu din cauza ca nu se simteau bine in casa lor, dupa mai bine de un an au decis sa vanda apartamentul si sa se mute la casa pe pamant, sperand ca acolo vor putea face modificari ori de cate ori vor dori.

Bine-nteles ca nici acolo nu au fost multumiti si nici nu au facut mari modificari, caci nu se pricepeau, dupa cum va puteti da seama. Singurul lor noroc a fost ca locuiesc intr-un oras mare, ca intotdeauna au avut de unde alege si chiar daca s-au tot plans de diverse neajunsuri, per total nu a fost rau. Dar ce s-ar fi facut daca locuiau intr-un oras mic, cum este Sebes, de exemplu, si oferta de apartamente ar fi fost mai mica? Oare tot asa ar fi procedat?

apartamente-sebes1

Apartamente Sebes

Daca doriti sa aflati detalii despre orasul Sebes, cititi acest articol. http://ro.wikipedia.org/wiki/Sebe%C8%99

Anunțuri

Posted on Iulie 16, 2014, in Informatii. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: