Haita de lupisori

La intervale mai mult sau mai putin regulate, haitele de lupisori se aduna infometate, cu ochii sclipind de rautate, cu bale curgand pe zapada potecilor batatorite ale unor concursuri. Le miroase a sange, a hrana proaspata, a ospat intelectual. Ah, pardon, faptul ca lupisorii sunt atenti la felul in care arata bloggerii nu e dovada de cine stie ce intelect, ci numai de rautate ascunsa in spatele unor cuvinte aparent elevate. Atacurile lor sunt jalnice, nu au suport argumentativ, nu au concluzii logice.

Lupisorii sunt acele animale tinere, fara experienta, alungate din haita in care s-au nascut, nerecunoscute de catre semenii lor, nesprijinite de perechea alfa. Ca o turbare se lasa peste creierasul lor ideea ca nu-s nici in caruta, nici in teleguta, ca nu fac parte nici din haita A, nici din vreo alta haita, chiar si scriitoare de mizerabile advertoriale. Nu le ramane decat sa formeze ei, lupisorii, o noua haita, una in care femelele apar doar in visul chinuit al noptii, una in care cuvintele si ideile sunt naravase, greu de stapanit.

Haita de lupisori se hraneste din supararile altora, din atentia pe care o primeste atunci cand balele se scurg prin tastaturi, ajungand pana pe marele internet. Sa le raspunzi la provocari inseamna sa le oferi orgasmul pe care disperati il tot cauta, inca de cand in ei s-au trezit anumiti hormoni. Stiu ca supararea ii face pe oameni sa isi piarda controlul, insa amintiti-va un singur lucru: haita de lupisori tocmai asta asteapta de la voi!

Posted on octombrie 4, 2014, in Vieneland. Bookmark the permalink. 20 comentarii.

 1. Ce s-a mai întâmplat? Am pierdut ceva?
  Fraieri care nu au ce face sunt peste tot. 🙂 Mai rău este că nu au loc de semenii lor și se iau de ei din când în când, iar asta e foarte deranjant.

 2. si au cam si primit zilele astea…

 3. Dacă intri sau nu în SuperBlog este o opţiune personală.
  Faptul că ai câştigat sau nu o competiţie este, de multe ori, conjunctural.
  A discuta aspectul ori detalii personale, pentru definirea unui blogger este, strict, ilustrarea lemei acad. Grigore Moisil: Statul nu poate opri pe nimeni de a fi imbecil. Şi mie mi s-a explicat, de către un blogger, că nu aş fi bun de blogger, pentru că … am barbă şi nu port cămăşi scumpe!

 4. Irina Cristina Ţenu

  Mie imi plac lupii, lupisorii sunt mult prea mici pentru mine pentru a-i putea baga in seama. :))))

 5. „Femelele apar doar in visul chinuit al noptii” – singura explicatie logica pentru comportamentul acestor lupuleti…

 6. lupisorii nu exista decat daca vrem noi sa ii vedem…asa ca…

 7. Voi ăștia cu lacrimile voastre de crocodil mă faceți să vă scriu un heitărism pe blog, dacă mai continuați așa.

  • Hi, hi, iti dai seama ca altfel ar fi primul an in care NU ai scrie despre sb? :))))
   Stii, nu e vorba neaparat despre concursuri, ci despre faptul ca lupisorii astia chiar nu fac altceva toata ziua. Ii fute grija pe cine iubesc eu, cu cine se culca bloggerul x, cat de urat e bloggerul y…

   • Păi atunci scrie așa, nu subtilități din astea că v-a rănit cutare heităr în concursu’ preferat. Așa nu faci decât să atragi și mai multe critici. Nu era de ajuns că se scriu tone de bălării la concursu’ ăsta, acu’ se scriu tone de bălării și pe marginea lui…

   • S-a nimerit ca acum sa imi vina chef de scris si am facut-o in felul meu. :)))

 1. Pingback: Copilă | Florina Lupa Curaru

 2. Pingback: Parole, parole, … câineşti XXXI | Blog de Căţea

 3. Pingback: Coborâre din Ţara Moţilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: