Nu va lasati indusi in eroare!

Comunicat de presa emis de catre Compania SC ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL, cea care administreaza magazinul online lenjeriipat-outlet.ro:

ATENTIONARE! Am observat ca au aparut mai multe magazine online care se denumesc Lenjerii de pat Outlet sau forme asemanatoare magazinului nostru.
Nu va lasati indusi in eroare! Dorim sa va avertizam ca inainte sa transmiteti comanda sa verificati denumirea companiei ce administreaza magazinul online.
Compania SC ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL este societatea reala ce administreaza aceasta pagina de Facebook precum si magazinul online Lenjerii de Pat Outlet.
Cumparand produse din magazinele online administrate de ALEGRIA ONLINE SHOPS beneficiati de GARANTIE, FACTURA FISCALA si GARANTIA TUTUROR DREPTURILOR CONFERITE DE CONDITIILE COMERTULUI LA DISTANTA!
Pentru a vedea termenii si conditiile comerciale, precum si datele complete ale companiei si dreptul de a prelucra date cu caracter personal conform legii, vizitati sectiunea Termeni si Conditii din cadrul magazinului online Lenjerii de Pat Outlet, click aici: http://www.lenjeriipat-outlet.ro/www-…/4-TERMENI-SI-CONDITII.

lenjerii de pat outlet facebook

lenjerii de pat outlet

Voi ruga bloggerii prieteni sau chiar persoanele fara blog care ma citesc, aici sau pe vienela.ro, sa ma ajute cu un share sau cu preluarea comunicatului pe bloguri. Este inadmisibil ca oameni fara scrupule sa profite de munca si investiile facute de o firma cu care bloggerii colaboreaza de peste un an! Va multumesc si va raman indatorata!

Posted on Martie 5, 2015, in Informatii. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: