Fotograf pentru nunta

Un fotograf pentru nunta este un profesionist care ia totul in serios, care este atent la fiecare detaliu si care, oricat de greu ar fi, reuseste sa surprinda absolut orice moment important al nuntii, chiar daca asta inseamna ca vreme de cateva ore sa stea cu ochii in patru, sa urmareasca fiecare miscare a fiecarui invitat, sa nu se dezlipeasca de miri si sa proceseze totul cu pricepere, in asa fel incat rezultatul sa fie cu adevarat spectaculos si demn de a fi aratat peste ani oricui ar dori sa vada pas cu pas etapele nuntii si emotiile prin care au trecut participantii. Un fotograf pentru nunta nu va precupeti nici un efort pentru ca totul sa iasa perfect, chiar daca acest lucru va insemna sa ridice putin preturile, caci profesionistii nu fac lucru de mantuiala si nu lucreaza cu materiale ieftine.

Un fotograf pentru nunta va putea oricand decide ce anume sa pozeze si ce nu, sa intuiasca momentul potrivit si sa actioneze asa cum ar face chiar miri. La urma urmelor asta asteptam de la fotograf, nu? Sa stie ce fel de oameni suntem, ce anume ne place si cu ce fel de amintiri dorim sa ramanem dupa un asemenea eveniment, singular in viata noastra. Un fotograf bun va intui sau va intreba inainte ce anume vrem, ce asteptari avem si va actiona in asa fel incat sa nu regretam nici macar o clipa faptul ca am apelat la serviciile sale si ca ne-am bazat in totalitate pe priceperea sa, sa nu regretam nici macar un leu din suma platita pentru ca nunta noastra sa fie imortalizata.

Un fotograf pentru nunta va avea grija sa surprinda nu doar momentele solemne, in care (din cauza emotiilor) mirii arata uneori prea scortosi, prea seriosi, prea pierduti in spatiu, ci si pe cele amuzante, caci peste ani acestea vor retrezi emotii si ne vor aduce un zambet larg pe chipuri. Sigur, am auzit si povesti despre miri care s-au suparat din cauza faptului ca fotograful i-a pozat cand aveau parul ciufulit, cand se impiedicau la dans sau cand erau manjiti de frisca cu care fusese ornat tortul, insa am convingerea ca printre cei care ma citesc nu se afla persoane fara simtul umorului. Eu, daca m-as marita si as face nunta in anul 2015, cu siguranta as apela la serviciile unui fotograf profesionist (il gasiti dand clic pe linkul din acest articol) si m-as bucura sa stiu ca va fi atent si va surprinde momentele haioase, cele ce vor face mai tarziu deliciul privitorilor si vor deveni cu adevarat memorabile.

Un fotograf pentru nunta va fi, pentru o zi, cel mai bun prieten al mirilor, se va stradui sa ii cunoasca si sa inteleaga ce asteptari au, apoi le va furniza cele mai reusite poze, cel mai bun film, le va transforma nunta intr-o amintire minunata, cu care sa se mandreasca intreaga viata si care sa le deschida si altora pofta de a face nunta si de a imortaliza clipele frumoase ale celei mai frumoase zi din viata unui om (exceptie facand poate nasterea si botezul unui copil).

Posted on Aprilie 9, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: