Animator pentru petreceri cu personaje

Animatori pentru copii sunt multi, insa cati dintre ei reusesc cu adevarat sa anime o petrecere, sa dea viata unor petreceri cu personaje, sa faca dintr-o intalnire ceva cu adevarat memorabil, de care copiii sa isi aminteasca cu placere peste ani, cand maturitatea se va fi instalat pe deplin? Multi tineri se indreapta spre meseria de animator pentru copii, cu gandul ca vor avea intotdeauna de lucru, ca oricat de mare ar fi criza economica, parintii vor continua sa investeasca bani in educatia copiilor, sa le ofere momente memorabile si sa faca, in general, tot ce le sta in putinta pentru a le oferi o viata fericita, o copilarie minunata. Din pacate, nu toti tinerii sunt potriviti pentru aceasta meserie. Probabil ati vazut si voi cum, la anumite evenimente, animatorii arata aproape penibil, cum se chinuie sa aduca zambete pe chipurile copiilor si nu reusesc. De ce oare? Pentru ca un animator pentru copii trebuie sa fie in primul rand o persoana care sa nu fi iesit complet din copilarie, care sa mai aiba un strop de inocenta, caci numai in acest fel va putea intelege copiii si va putea rezona cu ei, doar asa se va putea ridica la inaltimea asteptarilor pe care copiii si parintii le au de la un animator de petreceri pentru copii.

Consider ca este necesar ca parintii sa discute pe larg cu animatorii inainte de petrecere, pentru a stabili care sunt povestile preferate de copii, care sunt rolurile la care animatorii se descurca cel mai bine, care sunt personajele ce ar putea aduce copiilor un plus de informatie despre povesti mai mult sau mai putin cunoscute, acele personaje care pot crea o atmosfera de basm chiar si in cel mai banal decor. Fara aceasta comunicare prealabila, este posibil ca petrecerea sa nu se ridice la inaltimea asteptarilor. Sa presupunem ca parintii nu discuta din timp cu animatorii si nu stabilesc un plan. Sa presupunem ca animatorii aleg niste personaje pe care copiii le cunosc foarte bine. Nu cumva se vor plictisi la petrecere, stiind deja ce urmeaza sa vada sau sa faca? Pana la urma, aceste petreceri pentru copii ar trebui sa aduca nu doar veselie, ci si un strop de informatie, sa atraga atentia copiilor asupra unor noi povesti.

Recomand parintilor sa organizeze chiar si singuri,m in casa sau in curte, mici petreceri cu personaje, daca au timp si pot invita cativa copilasi de prin vecini. Daca nu, macar la aniversari apelati cu incredere la animatori pentru petreceri cu personaje, caci vor oferi copiilor amintiri minunate.

Posted on Iunie 25, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 1 comentariu.

  1. Nici nu se poate altfel.De la implinirea celor doi ani ,nepoata a avut animatori.Sa sti ca sunt profesionisti si personajele de poveste s-au tot perindat,an de an.Nu stiu, cum ai putea sa faci o petrecere pentru copii fara ei.Unii sunt atat de frumosi si bine educati,ca par ireali.Eu sunt pentru si sustin cauza. Te pup,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: