Bilete de avion spre Paris

Am scris ieri un articol despre lacatele iubirii care au reusit sa darame cu greutatea lor balustrada Podului artelor din Paris. Mai nou, in toata lumea indragostitii aleg sa isi arate iubirea agatand lacate pe diverse garduri sau poduri, iar orasul meu dovedeste ca puterea omului de a imita este de nestavilit. De la aceasta idee a pornit seara o discutie intre mine si prietenii mei. Am vorbit despre iubire, despre felul in care omul imita tot ceea ce vede sau aude in jur, despre faptul ca lacatele iubirii sunt probabil o inventie a celor care au observat ca aceste obiecte nu se mai comercializeaza de cand au aparut tot felul de incuietori sofisticate si am ajuns intr-un final sa vorbim despre luna de miere a indragostitilor, despre bilete de avion si despre cum unii aleg sa isi ceara partenerele in casatorie la Turnul Eiffel, asta fiind cea mai noua fita in materie de indragosteala. Adevarul adevarat este cam ultora aceasta idee ar putea sa li se para romantica si i-ar putea indemna sa comande pe internet bilete avion Paris doar pentru a-si cere partenera in casatorie la inaltime, intr-un loc ce vrajeste atatea inimi. 

Ma gandesc la faptul ca parizienii stiu sa isi vanda marfa si ca probabil vor pregati pentru turistii indragostiti alte modalitati de a-si imortaliza iubirea in orasul lor, unul dintre cele mai frumoase si mai romantice orase ale lumii, daca e sa fim sinceri. Vazand ce s-a intamplat cu balustrada podului, probabil ca nu vor permite ca pe turnul Eiffel sa fie agatate lacate, caci sigur nu vor ca simbolul Parisului sa se darame peste cativa ani, insa cu siguranta vor gasi (daca nu au facut-o deja) o cale pentru a impaca si capra, si varza, in cazul nostru si perechile de indragostiti veniti special la Paris pentru a-si celebra iubirea, si bugetul orasului, umflat serios de valurile de turisti veniti din intreaga lume. Nu stiu daca mie, la vremea cand eram proaspat indragostita, mi-ar fi placut sa fiu ceruta in casatorie in varful turnului Eiffel, insa cu siguranta as fi fost coplesita de emotii daca iubitul meu mi-ar fi declarat ca ma iubeste oriunde in Paris.

Pentru cei care vor sa urmeze trendul si sa isi ceara partenerele la turnul Eiffel sau oriunde altundeva in Paris, aerolines are o multime de oferte speciale si pune la dispozitia celor interesati detalii nu doar despre zboruri, ci si despre obiective turistice si despre felul in care fiecare turist poate ajunge la ele.

paris_mare_3-950x297

bilete de avion paris

Posted on August 11, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: