Acid hialuronic in buze – numai la clinica estetica

In urma cu aproape un an am avut ocazia de a vedea la tv o emisiune despre problemele cu care se confrunta oamenii care au apelat la diversi „vraci” pentru a-si imbunatati aspectul fizic, pentru a-si introduce in pometi „silicon” sau acid hialuronic in buze. In loc sa apeleze la clinici serioase, cum este Clinica estetica Zetta, ei se bucurau ca puteau face economie la cativa dolari si se trezeau dupa un timp cu tot felul de probleme de sanatate, dintre care unele chiar grave de tot. O doamna inca tanara, dorindu-si sa isi vada obrajii bine ridicati la fiecare zambet, apelase la un „vraci” fara pic de pregatire, fara ustensile potrivite si mai ales fara pic de respect pentru viata umana. Din nefericire, cazul este real. Doamna s-a trezit cu niste umflaturi groaznic de inestetice in obraz, dureroase, cumplit de respingatoare la vedere din cauza ca vraciul a luat mot a mot ideea de „silicon in pometi” si i-a injectat solutie de lipit crapaturile din faianta. 

Respectiva doamna se chinuie acum cu tot felul de tratamente costisitoare sa scoata otrava din organism, sa scape de guguloaiele care ii acopera chipul. Cam fara succes, dupa parerea mea. Acelasi lucru se intampla si cand oamenii vor acid hialuronic in buze si, in loc sa mearga la o clinica serioasa, acreditata de catre ministerul sanatatii, merg la tot felul de sarlatani care le iau banii si care le dau in schimb diverse otravuri. Dupa cum stim cu totii, mai nou se poarta buze a la Angelina Jolie si totmai multe fete/femei isi doresc sa arate un zambet plin, rotund, cald. Unele folosesc acid hialuronic lotiune, altele merg direct la clinica estetica Zetta, unde au parte de cel mai bun si mai sigur tratament. Deocamdata nu am auzit de cazuri ca al doamnei la noi in tara, insa le recomand tuturor sa fie atenti atunci cand fac acest pas si sa aleaga o clinica estetica serioasa, acreditata, unde igiena si sanatatea omului sunt puse pe primul plan.

augmentare buze new

73_245effadf41c6129f4fe7accc564ef86_m

Zetta înseamnă o echipă medicală excepţională, cu peste 100 de ani de experienţă, adunaţi în mii de ore de operaţii sofisticate, autori a numeroase lucrări de specialitate şi studii, contributori la congrese profesionale internaţionale, la curent cu cele mai noi practici, generatori ai unor noi soluţii medicale.
• Tehnologia de ultimă generaţie a clinicii este selectată special pentru a asigura lezarea minimă a ţesuturilor şi o recuperare mai rapidă a pacienţilor. Tot pentru cea mai bună experienţă posibilă, am ales soluţiile dedicate anesteziei, spaţiilor de recuperare, întregului mediu Zetta. Designul modern, minimalist, maximizează calitatea experienţei.
• Am încastrat în temelia clinicii jurământul lui Hipocrate. Il veţi vedea în clinică, la intrare şi îl veţi regăsi în comportamentul echipei medicale. Tradiţia profesională cuprinsă în jurământul lui Hipocrate pune pacientul în centrul întregii acţiuni medicale, alături de respectul faţă de maeştri şi căutarea continuă a soluţiilor optime, în beneficiul pacienţilor.”

Posted on Septembrie 24, 2015, in Informatii. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: