Turism educational prin mara-study.ro

Avem in tara copii privilegiati, carora li s-a oferit ocazia de a vizita alte tari, de a studia peste hotare, de a invata sa se descurce singuri in viata, de a cunoaste culturi si oameni noi prin intermediul mara-study.ro. Mara Study Turism merge de 17 ani pe un drum deosebit si prinde in „caravana” sa tot mai multi copii si tineri dornici sa faca turism educational. Poate ca ma exprim gresit spunand ca tinerii sunt dornici. Nu e chiar asa. Sunt convinsa ca cei mai multi dintre copiii si tinerii tarii si-ar dori sa aiba norocul acesta, numai ca nu toti isi permit. Probabil multi parinti in tara noastra sufera ca nu isi pot trimite copiii sa faca turism educational (De-a lungul anilor, mii de copii au descoperit prin intermediul MARA STUDY TURISM avantajele sistemelor de invatamant occidentale, viata de student in campusuri moderne, si-au facut prieteni noi, si-au invins timiditatea si au invatat sa se descurce pe cont propriu. Aceste experiente s-au dovedit foarte utile in cadrul procesului lor de maturizare, iar multi dintre ei si-au continuat apoi studiile in colegii si universitati de prestigiu din strainatate.”).

Ce ar fi de facut pentru ca fiecare copil sa aiba aceasta sansa? Poate parea o utopie, dar cred ca statul roman ar fi cel mai in masura sa sponsorizeze macar o parte din aceste calatorii, sa dea sansa si copiilor saraci de a vedea lumea si de a invata despre lume, mai ales daca au rezultate bune la scoala si dovedesc ca merita sa primeasca un asemenea cadou. Prin intermediul mara-study.ro oricine are ocazia de a merge in tabere internationale pentru copii si tineri, de a urma cursuri de limbi straine pentru tineri si adulti de orice varsta si la orice nivel lingvistic, de a primi consultanta pentru admiterea la colegii si universitati din strainatate, de a primi consultanta pentru admiterea la universitati din Marea Britanie prin sistemul de aplicare UCAS, in calitate de agent acreditat. Trebuie sa recunosc ca si eu mi-as fi dorit pentru copilul meu asa ceva la vremea cand inca era elev, insa abia de curand am aflat de existenta mara-study.ro si m-am gandit sa scriu pe blog pentru ca macar alti parinti sa stie din timp si sa profite de oferte.

Poate ca intr-o zi ne vom trezi si vom intreba in mod serios unde se duc banii care ne sunt opriti din salarii si poate vom avea curajul de a cere statului sa ne ajute cu adevarat pentru ca fiecare copil sa aiba sanse reale de a pasi in viata bine pregatit. Poate…

Reclame

Posted on septembrie 30, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: