Probleme cu digestia

O digestie buna e destul de greu de asigurat, chiar si atunci cand omul incearca din toate puterile sa fie atent la ceea ce inghite. Cum te poti feri de ceea ce iti iese in cale cand te astepti mai putin, cum poti evita sa atingi lucruri ce ingreuneaza digestia, cum te poti apara de avalansa produselor nesanatoase pe care le intalnesti la tot pasul? ma intreb uneori, atunci cand am senzatia ca nici macar bio sun ds nu ma poate ajuta sa diger anumite lucruri. Mi-e greu sa diger informatiile neverificate aparute pe site-uri lansate in online peste noapte, mi-e greu sa diger gandul ca tot mai multi oameni uita sa gandeasca si aleg sa ia de bun tot ce gasesc pe internet, fara sa caute si alte variante, fara sa se intrebe daca ar putea sau nu sa fie asa cum au citit ei. Stiti ca foarte multe persoane se ghideaza in viata dupa sloganul „daca e pe internet, sigur e adevarat”? 

Mi-e greu sa diger ideea ca omenirea se indrepta catre orizonturi intunecate, marginite de invidie, de ura, de lacomie, de nepasare, de intoleranta, de dispret, de superioritate, de tot ceea ce cutia Pandorei a scos la iveala si a murdarit acest frumos Pamant. Imi spun uneori ca (probabil) doar stresclin GI ii va mai putea salva pe cei care nu reusesc sa digere toate astea, pe cei care s-au nascut visatori si care inca mai spera ca va veni ziua cand omul se va trezi, va vedea ca a fost la un pas de a distruge pamantul si pretiosele sale vieti si atunci va schimba macazul, indreptand gandurile si faptele spre o carare mai putin batatorita, dar sigura si curata, pe care copiii viitorului sa se simta in siguranta si sa poate crea o lume verde, senina, insorita.

Unii pamanteni au tot mai mari probleme cu digestia, inghit tot mai greu aberatiile care circula din om in om si nu reusesc sa elimine din viata lor mizeria care se tot acumuleaza pe traseu. Lor le recomand sa guste viata numai cu lamaie si numai dupa ce se asigura ca au la indemana bio sun ds si stresclin GI pentru o buna digestie.

biosun-ds_12933

stresclin_gi_-_2014-08-14_10-04-31_12998

Reclame

Posted on octombrie 10, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: