Firma pentru administrare imobile

Nu mai retin exact cu ce ocazie am observat ca foarte rentabile sunt afacerile care insumeaza mai multe afaceri, dar stiu ca am aplaudat ideea si mi-am jurat ca voi proceda la fel daca imi voi deschide vreodata o afacere. Ganditi-va numai la celebrele pliculete de 3 in 1 care se vand in cantitati uriase. O idee aparent banala care aduce profit urias si multumeste o multime de oameni care scapa in acest fel de stresul de a combina cafea, lapte si zahar in proportiile potrivite, intr-un timp scurt si fara alte batai de cap. Aceeasi mirare apreciativa m-a cuprins cand am aflat ca s-a gandit cineva sa adune o multime de servicii intr-unul singur pentru a veni in sprijinul celor ce vor sa locuiasca sau sa munceasca intr-un imobil bine pus la punct si bine administrat. Stiti voi, este nevoie doar de sclipirea aceea unica, de geniu, pentru a transforma o idee in afacere si pentru a veni in sprijinul altora prin administrare imobile, cu tot ceea ce poate cuprinde aceasta administrare. 

Pana la urma, despre ce este vorba in propozitie? ma veti intreba. Nimic prea complicat, dar care ii poate scuti pe multi de diverse complicatii aparute pe neasteptate in imobilul pe care il ocupa. Exista o firma care ofera o multitudine de servicii tuturor celor interesati, incepand de la administrare financiar contabila, administrare tehnica, asistenta si consultanta, efectuarea formalitatilor necesare in perfectarea contractelor cu furnizorii serviciilor necesare pentru exploatarea si intretinerea imobilelor, controlul personalului angajat de catre asociatie pentru curatenie si/sau alte activitati si pana la rezolvarea prin intermediul unui call center a oricaror avarii sau alte probleme aparute.

Sincera sa fiu, daca ar fi doar dupa mine, chiar si astazi as apela la serviciile acestei firme pentru a rezolva odata pentru totdeauna problemele blocului in care locuiesc. La capitolul curatenie stam destul de bine, desi doamna care se ocupa de aceasta treaba vine la doua zile. In privinta celorlalte probleme, e de plans, de-a dreptul. In primul rand ca sunt ani de zile de cand nu reusim sa reparam tevile de la subsol din care picura permanent apa, nu putem scapa de purici cu toate ca an de an este chemata o firma de deratizare si dezinsectie, nu intelegem ca rostul interfonului montat la usa de la intrare este sa nu permita accesul in bloc oricarui om, indiferent ca locuieste sau nu aici, indiferent ca a venit in vizita la cineva sau nu.

Asa se face ca intr-o dimineata am gasit pe presul de la usa un barbat care dormea mort de beat si care imputise toata scara cu mirosul greu pe care il emana. Asa se face ca am avut de platit unei echipe de muncitori cate 200 de lei de apartament pentru ca au dat cu var alb pe scara si au „taiat” peretii in doua cu un marker de culoare albastra. Asa se face ca bomban zi de zi la adresa administratorului care nu se pricepe sa administreze si care nu se poate impune in fata celorlalti locatari din bloc. Asa se face ca imi doresc o firma care sa se ocupe de toate astea, sa administreze imobilul asa cum se cuvine.

Posted on Octombrie 13, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: