Unii nu pot vedea padurea de copaci

Mi se pare uneori ca lumea in care traim e o jungla in care fiecare isi face propriile legi si fiecare incearca sa supravietuiasca indiferent de lucrurile pe care trebuie sa le faca pentru asta. Ma uit in jurul meu, la oameni cunoscuti si la necunoscuti. Am senzatia ca ii pot imparti in doua mari grupe: caprioarele ce se vor transforma in victime si tigri care le vor fi calai. Imi amintesc de o intamplare citita pe internet. Povestea o tanara cum a gasit un anunt de angajare, cum s-a grabit sa mearga la un interviu, cat a fost de surprinsa ca interviul avea loc intr-un apartament, iar usa i-a fost deschida de o doamna imbracata in capot de casa, cum a raspuns la zeci de intrebari ca, intr-un final, sa afle ca oamenii doreau sa angajeze fete pentru un studio de videochat. De ce nu au putut fi sinceri de la bun inceput, de ce nu au procedat asa cum procedeaza altii, anuntand ca doresc sa faca angajari videochat Studio20?

Nu putem ramane la infinit naivii, daca dorim sa supravietuim in jungla. Oricat de mult am crede in oameni sau in orice altceva, trebuie sa invatam cum sa ne protejam, cum sa deosebim adevarul de minciuna, cum sa deosebim omul bun de omul rau, cum sa alegem poteca dreapta si sa lasam in urma poteca stramba. Nu exista manuale pentru asa ceva. Unii nu reusesc sa vada padurea de copaci, altii se tem si de umbra lor, altii se cred tigri, desi sunt doar biete caprioare. Important este sa tinem ochii larg deschisi, sa ne informam temeinic inainte de a face urmatorul pas, sa alegem in cunostinta de cauza, chiar si cand vine vorba despre angajari la un studio de videochat (sau mai ales acolo, caci unele fete alearga dupa bani multi, fara sa stie ce inseamna de fapt acest job, care sunt conditiile de lucru, care sunt cerintele si care sunt beneficiile).

PS: Pentru persoanele interesate – la studio20 totul se desfasoara in deplina legalitate, contractul se incheie inca din prima zi de lucru, iar programul de lucru este flexibil.

studio_video-chat_bucuresti studio_videochat_spatiu_de_relaxare

Reclame

Posted on octombrie 31, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: