Cele mai bune canale de promovare online

Am observat ca proprietarii de magazine online seamana destul de bine cu bloggerii si nu spun asta cu gandul de a deranja pe cineva. Pur si simplu oamenii se impart in doua mari categorii: unii se pricep sa isi vanda marfa, iar altii nu. Unii stiu sa faca seo, iar altii nu. Dintre cei care nu se pricep, unii apeleaza la servicul de promovare seo de la DWF (search engine optimization), iar altii isi vad de treaba si se mira ca nu le creste cifra de afaceri. Pai cum ar putea creste, daca nu faci nimic pentru a te promova, pentru a incerca sa te ridici, sa atragi atentia asupra afacerii tale, sa spui lumii ca ai aparut pe piata si ca oferi servicii/produse de buna calitate?

Am remarcat aceeasi atitudine si la bloggeri. Degeaba scriu unii extraordinar de bine, daca nu fac nimic pentru a se ridica, pentru a trage cortina si a se arata lumii. E drept, atata timp cat nu doresc sa isi monetizeze blogul si nu vor sa devina vedete pe internet, pot sta linistiti in coltisorul lor. Mai rau este de cei care isi deschid o afacere in mediul online, dar nu se ocupa si de promovare seo, nu se intereseaza care sunt cele mai bune canale de promovare online, nu apeleaza la serviciile unei firme de specialitate pentru a-si ridica afacerea. Ei probabil nu vor ajunge niciodata pe prima pagina in cautarile google, nu-i asa?

Pentru cei care isi doresc sa afle care sunt cele mai bune canale de promovare online si cum pot reusi sa isi imbunatateasca imaginea pe internet pentru ca afacerea sa mearga bine, recomand site-ul dwf.ro. Materialele pe care specialistii dwf le pun la dispozitia celor interesati pot fi un bun inceput, iar o colaborare de mai lunga durata cu Digital Work Force ii poate ajuta pe proprietarii de magazine online sa isi creasca afacerea, sa o promoveze si, implicit, sa isi mareasca cifra de afaceri. Spre deosebire de altii, specialistii dwf.ro pot explica foarte clar ce inseamna promovare seo si pot oferi rezultate concrete celor ce isi doresc promovare online prin intermediul principalelor canale.

Anunțuri

Posted on Decembrie 29, 2015, in Informatii. Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. Pe mine chiar nu m-a interesat vizibilitatea prin promovare. Mai ales acum când am spus STOP. Dar ție ți-a folosit? Doar de curiozitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: