Tanarul Adrian Mazilu, un antreprenor de admirat

Adrian Mazilu in cateva cuvinte

In ultimul timp, vazand ca baiatul meu e tot mai interesat de calculatoare si ca isi baga nasul sa repare ceea ce se strica la ele (ale noastre, ale rudelor si preitenilor) l-am intrebat daca i-ar placea sa aiba propria sa firma, sa castige bani lucrand exact ceea ce il pasioneaza. M-a privit mirat si mi-a spus ca e greu sa te ridici intr-un domeniu deja ocupat de altii. In acea clipa mi-am amintit ca citisem pe business24.ro un articol foarte interesant si totodata motivational pentru orice om care doreste sa se autodepaseasca, sa faca mai mult decat il lasa prejudecatile adanc ancorate in sufletele oamenilor de conditie modesta. Este vorba despre un interviu cu antreprenorul Adrian Mazilu, un tanar care, pe langa potentialul incontestabil, a avut si are curaj, incredere in sine, ambitia de a-si dovedi siesi si lumii ca se poate.

Adrian Mazilu s-a grabit sa isi termine studiile si a pornit pe un drum care multor tineri li se pare a fi deja batatorit. Si-a inceput cariera ca agent de vanzari, dar nu s-a impiedicat nicidecum de greutati, ci a mers, pas dupa pas, tot inainte, cu capul sus si cu ochii spre tinta pe care si-o stabilise inca de la inceput. A lucrat ca agent de vanzari inca din timpul facultatii la o societate de investitii financiare, lucru care i-a fost benefic atat in plan personal, cat si profesional. Dupa cum spune chiar antreprenorul Adrian Mazilu, in fisa postului sau era subliniat un singur lucru: promovarea si vanzarea serviciilor companiei potentialilor investitori. Pare destul de simplu la prima vedere, dar numai cei care au incercat in viata lor sa vanda macar un capat de ata stiu cat de greu este sa ai rezultate, sa dovedesti ca poti, sa transformi o cerinta in ceva palpabil, caci in aceasta meserie intalnesti oameni de tot felul, fiecare dintre ei cu pretentiile si fixurile sale.

Adrian Mazilu, un om care stie ce vrea si stie cum poate realiza ceea ce vrea

Domeniul Piete de capital era considerat a fi, in anul 2009, supus unui inalt grad de incertitudine si risc financiar. Acest lucru nu l-a speriat deloc pe tanarul Adrian Mazilu, ba chiar am impresia ca l-a motivat, ca l-a ambitionat sa incerce sa dea totul si sa aiba rezultate concrete. Atunci a simtit Adrian Mazilu ca pe acest drum va merge intreaga viata, ca aceasta este cararea ce i-a fost destinata. Cand faci un lucru cu pasiune si cand te implici total, rezultatele nu intarzie sa apara. Asa s-a intamplat si in cazul tanarului despre care va povestesc. A cunoscut rapid succesul. Dupa trei luni conducea deja o echipa de vanzari, iar cu timpul a tot avansat pe scara ierarhica.

„In 2013 am detinut cel mai mare portofoliu de sume investite pe piata CFD-urilor in Romania, iar din acel punct, orizontul posibilitatilor a crescut enorm. In 2014 am intreprins un parteneriat pe piata de capital din Romania, conducand o echipa de vanzari de aproximativ 100 de oameni, iar in 2015 am pus bazele proiectului Sales Point, fiind un alt parteneriat cu broker-ul international Trade1000.”

Fiul meu a fost impresionat de poveste si mi-a promis ca se va gandi serios la intrebarea mea, mai ales dupa ce a vazut un videoclip educativ a lui Adrian Mazilu.

Adrian Mazilu, antreprenor

Anunțuri

Posted on Ianuarie 26, 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: