Cel mai apropiat cabinet stomatologic din Bucuresti

Are baiatul meu un prieten bun (ok, are mai multi, dar astazi vreau sa vorbesc despre cel care este student la o facultate din Bucuresti) care povesteste orice intamplare cu atata haz, ca radem toti cu lacrimi. Asa a fost si zilele trecute, cand a venit in vizita si ne-a relatat despre glumele proaste facute de colegul cu care imparte apartamentul inchiriat. S-a trezit intr-o dimineata cu o durere cumplita de masea. S-a spalat pe dinti, a inghitit o pastila, a tinut spirt in gura. Degeaba. Durerea era la fel de persistenta si nu voia sa treaca sau macar sa scada in intensitate. Cu ochii holbati de chin, a strigat la colegul sau, care inca mai dormea: unde e cel mai apropiat cabinet stomatologic din Bucuresti? Pur si simplu simt ca innebunesc din cauza durerii!

Omul, abia trezit din somn, neintelegand prea bine ce se intampla si fiind cam sugubat de felul sau, a mormait printre dinti: cel mai apropiat cabinet stomatologic din Bucuresti, dar apropiat de cine? Ca sa stiu incotro sa te indrum. Va dati seama ca prietenul baiatului meu a vazut negru in fata ochilor, caci ii ardea de orice, dar nu de glume proaste. La distanta de cateva saptamani, dupa ce a gasit cabinetul pe care il cauta si dupa ce si-a rezolvat problema legata de dantura, ne-a putut povesti intr-un mod haios felul in care a decurs discutia dintre el si colegul sau de camera, insa imi pot imagina cu usurinta ca la acel moment nu parea sa fie nimic de ras in raspunsul colegului. Probabil nici voua nu vi se pare prea amuzant, caci lipseste tonul pe care a spus-o, lipseste mimica, lipseste chiar felul de a fi al baietilor din poveste.

Oricum, pentru cei care doresc sa stie care este cel mai aporpiat cabinet stomatologic din Bucuresti, am pus mai sus un link, iar acum va las un mic fragment „furat” de pe site-ul cabinetului drserban.ro:

„De ce am nevoie de un tratament de canal?

Atunci cand pulpa dintelui este infectata, nu mai exista posibilitatea de vindecare, imbolnavirea fiind ireversibila. Cea mai frecventa cauza de imbolnavire a pulpei dintelui o reprezinta fie o carie foarte profunda, fie o fractura dentara. Pulpa este atunci expusa la bacteriile din saliva care vor cauza infectarea acesteia. Un tratament de canal corect efectuat duce la salvarea dintelui bolnav, iar fara tratament de canal, atunci cand pulpa dintrelui este infectata, se poate ajunge la pierderea dintelui.”

Anunțuri

Posted on Martie 31, 2016, in Informatii. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: