Urmarire gps de la Multifleet

Intr-o jumatate de ora plec spre Iasi. Veniti cu mine la o plimbare pana in celalalt capat al tarii? ne-a intrebat in acea seara. Normal ca am raspuns afirmativ, caci eram liberi si nu aveam nici un alt plan. Drumul a fost lin si placut. Am povestit mult, am glumit, am ras, am facut fotografii si am admirat peisaje. Undeva aproape de Vaslui, sotul meu a adormit, asa ca a picat pe mine sarcina de a tine soferul de vorba. Drumurile erau slab iluminate, noaptea era neagra, oboseala tot mai mare. m barfit toate cunostintele comune, am discutat despre situatia din tara, despre proasta reputatie pe care o au vasluienii, despre cainele meu si despre cum seful lui isi monitorizeaza intreaga flota de autovehicule prin gps de la Multifleet.ro. Nu pricepeam prea bine (minte de femeie), asa ca mi-a explicat pe indelete ce beneficii are firma daca face aceasta monitorizare gps.

Dragi soferi, spuneti adio zilelor cand puteati face orice doreati pe sosele, cand puteati folosi masina de serviciu in interes propriu, cand seful habar nu avea pe unde umblati si de ce, am exclamat cand am aflat cate minunatii poate face tehnologia moderna. Seful poate vedea in timp real momentul in care se efectueaza o livrare catre un anumit client, cand si de unde se face alimentarea cu carburant a unuia dintre vehicule, unde si cand se descarca dintr-o basculanta sau o betoniera, cand un utilaj iese din perimetrul care i-a fost stabilit, cand soferul autovehiculului depaseste limita de viteza admisa ori cand stationeaza prea mult intr-un loc cu motorul pornit. Acum intelegeam mai bine si motivele pentru care baiatul cu care ne plimbam spre Iasi ne grabise cand am oprit la benzinarie sa luam cafea sau cand am oprit in camp pentru niscaiva nevoi fiziologice.

M-am mirat si mai tare cand mi-a spus ca MultiFleet ii poate ajuta sa contorizeze kilometri efectuati in interes personal, stabilirea rutelor optime si a traseelor eficiente, alerte si note despre felul in care conduce fiecare sofer in parte, verificarea alimentarilor si a exactitatii datelor in conformitate cu bonurile fiscale din benzinarii, alertare in cazul scaderii brustea nivelului de carburant din rezervor.

„Cheltuielile pot fi evidentiate global sau in mod distinct pentru fiecare vehicul al flotei aflat in exploatare prin aplicatia MultiFleet.

Se poate vedea la o analiza simpla ce model de vehicul este cel mai potrivit flotei dumneavoastra din punct de vedere economic.

Carburantul, asigurarile, mentenanta, amortizarile si alte cheltuieli diverse ce tin de flota se regasesc in mod centralizat si ordonat pe capitole de costuri.”

Pentru urmarire gps de la MultiFleet:

Contact Info

Sos. Bucuresti-Ploiesti Nr.17 Et.4, Sector 1 Bucuresti, 013682

Phone: +40 317 102 085; +40 317 102 087

Fax: +40 317 102 086

Web: http://www.auto3p.com.ro

Reclame

Posted on aprilie 16, 2016, in Informatii. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: