Videointerfoane Electra

Nu cred ca mai e cineva in tara asta, cel putin prin orase, care sa nu fi auzit de videointerfoane Electra. Poate ca nu toti au apucat sa isi instaleze un videointerfon electra, dar cu siguranta stiu ca exista. Fiul meu imi spune ca nici macar angajatii electra nu se pricep asa bine la interfoane si videointerfoane cum se pricep distribuitorii de pliante. Bietii oameni… Nevoiti sa umble din scara in scara pentru a imparti fluturasi sau pliante in cutiile postale, impiedicati tocmai de aceste video interfoane sa intre in blocuri, siliti sa se roage de locatarii care au platit pentru a sta in siguranta in case, prinsi intre ciocan (angajatorul care le plateste jobul) si nicovala (locatarii care le deschid sau nu usile blocurilor)… A trecut si copilul meu prin asa ceva cand era in liceu si dorea sa aiba bani de buzunar. 

Pe de o parte ii inteleg pe cei care se plang ca mai toate blocurile au videointerfoane electra si ca acesta este motivul pentru care ei nu pot intra in scari sa imparta pliante, insa pe de alta parte reusesc sa ii inteleg mult mai bine pe oamenii care aleg sa isi monteze videointerfoane ieftine tocmai pentru a se feri de hoti, de straini, de mizeria care se face cu teancurile de hartii irosite pe reclame. Chiar asa, voi cititi vreodata reclamele care apar in cutiile postale? Eu doar uneori, daca le gasesc chiar inainte de a merge la supermarket sau daca am nevoie de un instalator, un zugrav, un specialist in ceva. Dar stiu ca mi-ar placea ca vecinii mei sa fie de acord cu renuntarea la interfonul pe care il avem acum si sa accepte cumpararea si montarea unui videointerfon electra (videointerfon wireless?). Sper sa ii pot convinge.

„Principalul avantaj al modelelor de videointerfoane este faptul ca permit persoanelor dintr-o casa sa vada cine este la usa inainte de raspunde si de a permite accesul in locuinta. Aceasta este o masura foarte buna de securitate pentru absolut orice persoana, indiferent ca vorbim despre familii tinere, cu multi copii sau persoane in varsta care locuiesc pe cont propriu.

Electra Instal are in stoc mai multe tipuri de video interfoane – blocuri sistem digital duplex si videointerfoane duplex pentru case si vile – astfel incat toti clientii sa poata gasi aici produsele ideale. In plus, compania asigura cel mai bun raport calitate-pret si ofera variante de videointerfon ieftin, pentru toate buzunarele.”

Daca va intereseaza videointerfon wireless, videointerfoane ieftine si, in general, orice tip de video interfoane, ideal ar fi sa intrati pe site-ul electrainstal.ro.

video_bloc_0

video interfoane – sursa foto electrainstal.ro

Anunțuri

Posted on Aprilie 20, 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: