Clinica stomatologica in Sebes

Imi povestea o buna prietena cum a plecat anul trecut intr-un circuit prin tara impreuna cu copiii. Vreme buna, cer senin, peisaje de basm, atmosfera vesela. Toate au fost bune si frumoasa o perioada. Pana cand unul dintre copii a inceput sa se planga de durere de masea. Insista sa se intoarca acasa, crezand probabil ca in patul sau i-ar fi trecut durerea. Prietena mea a ales sa caute o clinica stomatologica in zona pentru a nu isi strica vacanta si asa a dat peste cel mai bun cabinet stomatologic din Sebes. Ce inseamna de fapt cel mai bun cabinet de stomatologie din Sebes? Este locul unde se poate trata aproape orice afectiune stomatologica. Avand un laborator dotat cu tehnica medicala moderna, de inalta calitate, si medici foarte bine pregatiti pentru meseria pe care o practica, acest cabinet stomatologic a reusit sa o incante pe prietena mea prin serviciile pe care i le-a oferit. 

Desi nu se astepta, ea a descoperit ca la clinica Danciu exista si sectie de pedodontie. Caracterizata prin „profesionalism, inovatie si fidelizare, concepte puse de o viata in slujba pacientilor.”, clinica asigura servicii atat pentru adulti, cat si pentru copii. „Pedodontia este ramura a medicinii dentare care are in vedere tratamentul specific dintilor temporari (dinti de lapte) si al dintilor permanenti tineri (abia erupti) . Cuvantul pedodontie provine din limba greaca “pes”= copil si “odontos”= dinte.”. Stiind acest lucru, prietena mea si-a lasat copilul pe mana medicilor de acolo. A descoperit niste profesionisti care au rezolvat imediat durerea de masea a micutului si l-au convins ca dentistul nu este bau-bau, ci un om care are grija sa ne scape de dureri, de probleme, de carii, de tot ceea ce inseamna stomatologie.

Tot in timpul vizitei la cabinetul stomatologic Dr Danciu, copilul a invatat cum trebuie sa se spele corect pe dinti, cand anume trebuie sa se spele, cum sa evite alimentele si bauturile prea calde sau prea reci si multe altele care ii vor fi de folos pe parcursul intregii sale vieti. Singurul si marele regret al prietenei mele este ca aceata clinica stomatologica este in Sebes, adica intr-un loc destul de indepartat de orasul nostru. Dar, pentru cei care locuiesc in Sebes ori in imprejurimi, iata ca acum este disponibila pe internet informatia, sa stie omanii unde sa mearga atunci cand au probleme stimatologice si cauta o clinica buna unde sa le rezolve.

Daca va este mai usor asa, las aici un numar de telefon de contact si chiar pagina de facebook Clinica Danciu, sa puteti apela rapid si sa va faceti o programare atunci cand va deranjeaza vreo durere (ceea ce nu va doresc) sau cand aveti orice alt tip de problema stomatologica.

Numar de telefon: 0258731211

Site web: http://clinicadanciu.ro/

„Clinica Dr. Danciu este primul cabinet stomatologic din Sebes, construit imediat dupa revolutie. Anii de experienta precum si investitiile permanente efectuate in echipamente de tehnica medicala de inalta calitate au condus la efectuarea unor lucrari stomatologice performante apreciate atat de pacienti din tara cat si in strainatate.

Laboratorul dentar din cadrul clinicii este dotat cu aparatura medicala moderna iar tehnicienii ca opereaza in cadrul unitatii sunt supusi permanent unui proces de perfectionare proprie cat si prin cursuri efectuate in cadrul unitatii noastre sau in strainatate.

Printre specialistii nostri veti intalni medici stomatologi specialisti in ortodontie, chirurgie maxilo-faciala, endodontie si pedodontie, toti acesti oferind un act medical de inalta calitate.”

pedodontie1

slide

Reclame

Posted on mai 12, 2016, in Informatii. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Citisem destule despre Sebes si numai bune.In ultimii ani am tot trecut prin oras,dar tu imi confirmi ca ce se spune e adevarat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: