Ursitoare pentru botez in Bucuresti

Venirea pe lume a unui copil este probabil cel mai emotionant moment din viata familiei. Acest lucru face ca fiecare parinte sa isi doreasca pentru micutul sau tot ce este mai bun in lume. Putem observa dragostea pe care parintii o poarta urmasilor in privirea ingrijorata a mamei, in felul in care tatal isi strange puiul la piept, in toate darurile pe care bunica le aduce la fiecare intalnire si la felul in care bunicul deapana povesti mai mult sau mai putin reale pentru micutii care asculta cu ochii rotunjiti a mirare. Pornita probabil ca o joaca de adulti nostalgici dupa povestile copilariei, moda cu ursitoare pentru botez in bucuresti a luat imediat amploare, facand ca multe dintre familiile care se pregatesc sa crestineze copiii sa aleaga pentru petrecerea de dupa un mic spectacol in care tinere ursitoare, imbracate ca in basme, sa ureze copilului toate cele bune.

Momentele oferite de catre cei de la Paradisul Personajelor sunt unice pentru fiecare eveniment in parte si aduc amintiri pentru intreaga viata celor care apeleaza la serviciile acestei creative firme. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest tip de spectacol, tin sa spun in cateva cuvinte despre ce este vorba:

La petrecere vin trei ursitoare bune si una care interpreteaza un rol comic pentru ursitoarea cea rea (ale carei urseli, ne spun povestile, vor fi inlaturate cu gratie si bunatate de catre ursitoarele bune). In pachetul Gold Plus (pe care eu personal il recomand) exista o coloana sonora si o sceneta interpretata in versuri, un text personalizat cu numele parintilor, nasilor, bunicilor (si, desigur, al cui vor mai dori parintii), ba chiar poate fi inclus in spectacol si un text personalizat in functie de astrologie si numerologie. Ursitoarele vor oferi un cadou bebelusului si, la cerere, portretul micutului.

La Paradisul Personajelor nici micutii invitati la petrecerea de botez nu sunt uitati. Pachetul Gold Plus include, alaturi de cele mentionate mai sus, si modelaj de baloane pentru toti copiii prezenti la botez. Ca bonus, firma ofera din partea casei un tun de confetti si petale de flori. Va spun sincer ca eu, daca as boteza acum un copil, chiar nu as sta pe ganduri si as alege cel mai bun pachet din oferta, caci pretul sau, de numai 550 de lei, mi se pare foarte mic daca il compar cu bucuria pe care aceste ursitoare pentru botez in Bucuresti o aduc parintilor, bunicilor, invitatilor mici si mari.

Anunțuri

Posted on Mai 16, 2016, in Informatii. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: