Operatii estetice – liposuctie

Am observat ca in ultimul timp oamenii au ajuns sa se certe pe internet inclusiv in legatura cu diverse operatii estetice, de parca ar fi treaba altora ce schimbari vrea x sau y sa aduca propriului corp. Daca exista posibilitatea de a modifica un defect sau de a repara o problema estetica si cineva alege sa apeleze la operatii estetice pentru asta, nu vad de ce trebuie sa ii deranjeze pe ceilalti, mai ales ca nu ii afecteaza in nici un fel. Ce-mi pasa mie ca vecina de la trei vrea sa mearga la clinica Zetta pentru o liposuctie, ce-mi pasa daca un pret de liposuctie e mare sau mic? Ii platesc eu operatia estetica? Nu. Si atunci de unde aceasta grija pentru capra vecinului? Vrea omul sa apeleze la liposuctie pentru a se simti bine in propria piele? Bravo lui! E tot ce pot spune.

Culmea este ca rar mi-a fost dat sa vad persoane ca mine judecandu-i pe cei care apeleaza la liposuctie. Tot cei care nu ajung la struguri par sa sustina ca sunt acri. Desi nu mai sunt foarte tanara, inca nu am probleme cu greutatea corporala, nu am nevoie nici de liposuctie, nici de alte tratamente care sa ma ajute sa arat intr-un anumit fel. Dar inteleg bine problemele cu care altii se confrunta si nu pot decat sa ii apreciez pe cei care aleg sa apeleze la chirurgie estetica in general si la liposuctie in particular, daca asta le va reda increderea in ei si le va aduce zambetul pe buze. Pana la urma, avem o singura viata si ar fi pacat sa o petrecem traind invaluiti in tristete, complexati de anumite defecte sau temandu-ne de gura lumii. Daca pret de o clipa, o luna, un an, omul se simte mai bine is mai increzator, parerea mea este ca trebuie sa incerce, fara sa tina cont de ceea ce vor spune ceilalti.

” Zetta înseamnă o echipă medicală excepţională, cu peste 100 de ani de experienţă, adunaţi în mii de ore de operaţii sofisticate, autori a numeroase lucrări de specialitate şi studii, contributori la congrese profesionale internaţionale, la curent cu cele mai noi practici, generatori ai unor noi soluţii medicale.
• Tehnologia de ultimă generaţie a clinicii este selectată special pentru a asigura lezarea minimă a ţesuturilor şi o recuperare mai rapidă a pacienţilor. Tot pentru cea mai bună experienţă posibilă, am ales soluţiile dedicate anesteziei, spaţiilor de recuperare, întregului mediu Zetta. Designul modern, minimalist, maximizează calitatea experienţei.
• Am încastrat în temelia clinicii jurământul lui Hipocrate. Il veţi vedea în clinică, la intrare şi îl veţi regăsi în comportamentul echipei medicale. Tradiţia profesională cuprinsă în jurământul lui Hipocrate pune pacientul în centrul întregii acţiuni medicale, alături de respectul faţă de maeştri şi căutarea continuă a soluţiilor optime, în beneficiul pacienţilor.”

liposuctie 1

Reclame

Posted on mai 25, 2016, in Informatii. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: