Rasufla o conducta si miroase a gaze

Rasufla o conducta si miroase a gaze? Nu stati nici o clipa sa va ganditi la nemurirea sufletului! Sunati la 112, dati adresa si detaliile, anuntati proprietarii si pe vecinii lor. Faceti tot ce va sta in puteri pentru a ajuta, caci nu e de gluma cand miroase a gaze si rasufla o conducta.

A plecat sotul meu sa cumpere bobite pentru animale. Pe o strada a auzit un zgomot puternic (rasufla o conducta, iar spartura se marea permanent) si a simtit miros de gaze. A batut la poarta – nimeni. A batut la vecini – nimeni. A sunat la 112. In cateva minute au ajuns politia, ISU si pompierii. I-au cerut datele si in prima clipa chiar s-a speriat ca ii vor da vreo amenda pentru deranj. Dar nu a fost cazul. I-au multumit, l-au felicitat si au asteptat impreuna distrigazul. Care a venit dupa ce toata lumea se plictisise, dupa ce vecinii iesisera pe la porti, dupa ce proprietarul a ajuns acasa. Problema rezolvata.

In timp ce astepta echipajele de interventie a observat o doamna care venea linistita pe strada, spre locul incidentului, cu tigara aprinsa in mana. A saltat bratele si a strigat la ea sa ocoleasca zona pentru a nu se pune in pericol si pentru a nu provoca vreo nenorocire.

Anunțuri

Posted on Mai 26, 2016, in Informatii. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: