Gazduirea unui sediu social gratuit

In functie de situatiile in care suntem uneori pusi in viata, se poate intampla ca acelasi lucru sa ni se para benefic ori de-a dreptul deranjant. De exemplu, daca avem o altercatie cu vreo firma, ne bucuram ca legea i-a obligat sa declare un sediu social firma, dar daca vrem sa ne deschidem o firma si nu dispunem de gazduire sediu firma, avem impresia ca ni se pun bete in roate. De curand am aflat ca exista totusi portite chiar si pentru cei care au nevoie de gazduire sediu social gratuitLegea 51/1995 permite  stabilirea unui  sediu social la cabinetele de avocatura, pentru o perioada de maximum un an, iar firma CHRONAX isi pune sediul la dispozitia celor interesati.

Daca, din anumite motive, persoana care doreste sa infiinteze o firma nu detine un act de proprietate, un titlu locativ sau nu a primit acordul vecinilor sau al Asociatiei de Proprietari, poate apela pentru gazduire sediu social la firma CHRONAX. Procesul de infiintare firma va putea fi astfel mult usurat, iar timpul necesar va putea fi scurtat de la 7 zile, cat dureaza in mod obisnuit, pana la 2 zile. Dispunand de sediu social firma, persoanele interesate vor putea grabi procesul si isi vor putea infiinta firma dorita. Un alt mare avantaj al colaborarii cu firma CHRONAX este ca vor putea beneficia de asistenta unei echipe specializate si care este permanent la curent cu ultimele modificari ale legislatiei.

Toate persoanele care doresc sa infiinteze o firma intr-un timp foarte scurt si fara cheltuieli majore, mai ales daca au nevoie de gazduire sediu social (sediu social firma, gazduire sediu firma) isi pot stabili sediul social in sediul CHRONAX.

„Un concept inovator, Chronax a fost creat de un businessman de succes pentru a raspunde nevoii antreprenorilor romani de servicii integrate de tipul “one stop shop” pentru afacerea lor:

● Consultanta si Asistenta Juridica
● Audit si Expertiza Contabila
● Contabilitate si Fiscalitate
● Salarizare, Management si Resurse Umane
● Consultanta Antreprenoriala

Chronax promoveaza egalitatea de sanse in business si isi propune sa va ofere consultanta de specialitate fie ca sunteti un tanar antreprenor care crede in ideea sa dar nu stie cum sa o dezvolte si cu ce resurse, fie ca aveti deja o afacere si vreti sa-i aduceti valoare adaugata sau daca sunteti un investitor strain ce cauta parteneri de incredere care sa-i prezinte cele mai bune solutii pentru peisajul de business romanesc. La Chronax veti fi intampinat de o echipa de specialisti pregatiti sa se ocupe temeinic de fiecare segment al afacerii dvs.

Serviciile noastre stau sub semnul excelentei, echipa Chronax fiind permanent preocupata de perfectionarea sa profesionala multidisciplinara si intotdeauna conectata cu modificarile cadrului legislativ. O echipa tanara si entuziasta, cu rezultate impresionante ce va va oferi

CONSULTANTA GRATUITA pentru ca mai apoi treaca la implementarea solutiilor optime, cu o viteza de executie remarcabila.”

corporate-e1372776961785-300x171

Anunțuri

Posted on Mai 30, 2016, in Informatii. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: