Lama cu ochi albastri

Trebuie sa stiti ca numai la gradina zoologica a orasului Ploiesti pot fi vazute cele mai ciudate animale ale pamantului. Ba un pui de macac care nu se teme sa evadeze in jungla urbana, ba o pasare obraznica, gata sa sparga obiectivul unui aparat de fotografiat, ba o lama cu ochi albastri. Despre aceasta din urma inca nu am spus nimanui, probabil pentru ca eram inca in stare de soc si nu detineam nici o dovada clara cu care sa imi sustin povestea.

Se facea ca intr-o zi ma plimbam, usor plictisita, pe langa tarcurile unde diverse ierbivore se plimbau mai plictisite decat mine. La un moment dat, atentia mi-a fost atrasa de o lama alba, cu o tinuta eleganta si cu ochi albastri. Am incercat sa o fotografiez, insa parea cam timida. A plecat genele, modesta. M-am apropiat de ea. Degeaba. M-am urcat pe gard. De cum observa ca pregatesc aparatul de fotografiat, isi pleca ochii, ba uneori si capul, prefacandu-se ca mananca. Am strigat-o, am fluierat-o, am implorat-o sa ma priveasca pentru o clipa, o singura clipa, in ochi. Mi-a ascultat ruga, insa tocmai in acel moment (fatalitate!), aparatul nu a fost suficient incarcat si nu a putut focaliza asa cum trebuia.

Nu imi ramane decat sa va arat singura poza in care se poate observa, cu mare greutate, ca lama nu avea niste ochi obisnuiti. Sper sa puteti vedea ceea ce am vazut si eu, si anume ca lama avea ochi albastri. :p

lama cu ochi albastri

Posted on Iunie 7, 2016, in Vieneland. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: