Ascensoare sigure, de calitate

Este o diferenta de la cer la pamant intre orice lift din anii comunismului si acele lifturi moderne de prin cladirile nou construite. Parca ar fi trecut mii de ani de cand nu am mai auzit pe cineva ca s-ar fi blocat in lift, asa cum se intampla cand eram copil. Pe atunci imi placea sa merg cu alti copii pe la blocurile cu zece etaje pentru a ne plimba cu liftur. Erau murdare, aveau oglinzi sparte si se blocau cand iti era lumea mai draga. Spre deosebire de ele, astazi exista ascensoare sigure si de calitate in care e o placere sa te plimbi, chiar si adult fiind. S-a intamplat intr-o seara sa merg in vizita la o prietena. Locuieste intr-un bloc vechi, dar dotat cu un ascensor nou nout, silentios, curat, cu un aspect deosebit. 

Eram cu Bruno dupa mine si stateam incordata, nestiind cum va reactiona atunci cand va simti miscarea ascensorului. Spre marea mea surprindere, cainele nu a avut nici o reactie cat timp liftul a urcat, de parca toata viata se plimbase prin ascensoare. Mai speriata cred ca am fost eu, atat din cauza amintirilor din copilarie, cat si pentru ca nu stiam cum va reactiona Bruno in acea situatie noua. Totusi, la plecare a preferat sa coboare pe scari, desi eu l-am atras spre lift. Oricum, plimbarea cu liftul a fost mult mai usoara decat urcatul in masina. Si m-am bucurat ca am un caine educat, ca nu i-a trecut prin cap sa isi marcheze teritoriul in ascensorul blocului. 😀

Consider ca a sosit momentul ca fiecare cladire dotata cu lift sa isi improspateze „mijlocul de transport”. La firma MP Ifma puteti gasi ascensoare sigure, de calitate, pentru o gama larga de cladiri: cladiri rezidentiale, hoteluri, birouri, centre comerciale, spitale, locuinte private, institutii publice, cladiri inalte sau acces persoane cu dizabilitati.

ascensor

„MP IFMA proiectează și produce toate tipurile de ascensoare, scări și trotuare rulante, pentru orice tip de utilizare.”

„Suntem o companie de ascensoare şi scări rulante care oferă soluţii pentru a deplasa oameni şi bunuri în interiorul clădirilor cât şi în alte spaţii urbane.

Ne adresăm utilizatorilor de ascensoare, scări rulante şi alte tehnologii de ridicare, proprietarilor şi administratorilor de clădiri, arhitecţilor şi altor firme tehnice, cât şi altor companii şi organisme publice implicate în proiectarea şi construcţia acestora.

Ne bucurăm să le putem oferi clienţilor noştri un serviciu bazat pe APROPIERE şi o largă gamă de produse DE ÎNCREDERE.

Năzuim să îmbunătăţim calitatea vieţii şi starea de bine a oamenilor. Eliminăm bariere şi le soluţionăm nevoile de mobilitate în cadrul clădirilor.”

Anunțuri

Posted on Iulie 9, 2016, in Informatii. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: