Cadouri corporate

Din ce in ce mai des am auzit ca se cauta cadouri corporate care sa reprezinte un simbol, o atentie fata de cei ce primesc aceste cadouri, dar si pentru ca apeland la un magazin care se ocupa numai de asa ceva, cei ce doresc sa ofere cadouri corporate scapa de grija de a face alegeri, scutesc timp si pot darui in preajma sarbatorilor cadouri business elegante. Din cate stiu eu, cea mai potrivita alegere cand vine vorba despre cadouri business sunt acele cosuri cadouri corporate pline cu tot felul de bunatati rafinate, de cea mai buna calitate, ambalate cu maiestrie si, la cerere, chiar personalizate. Da, cei interesati pot beneficia de cadouri corporate personalizate pe care sa le ofere pe post de cadouri pentru firme, cadouri pentru angajati sau pentru colaboratori. 

Sigur, aceste cosuri cadouri de Craciun pot fi cumparate si oferite chiar daca nu esti detinator de firma si nu ai colaboratori carora sa vrei sa le daruiesti ceva mai mult sau mai putin simbolic, insa in principal pe site-ul Debonaire vei gasi cosuri cadouri corporate, adica acele cadouri pentru firme despre care muritorul de rand aude si se mira. Eu am avut norocul de a primi un asemenea cadou corporate si mi-am propus sa ofer, la randul meu, cand voi avea destui bani, celor dragi sau celor care, de-a lungul vietii, m-au ajutat intr-un fel sau altul. Aceste cadouri de craciun au un mare avantaj: pot fi oferite oricui, deoarece contin numai produse de cea mai buna calitate, produse care pot multumi chiar si pe cel mai pretentios om.

cadouri-corporate

Imi dau seama totusi ca solutia ideala este sa alegi cadouri corporate personalizate, caci ele ii vor spune beneficiarului ca te-ai gandit in mod special la el, ca pentru el personal ai pregatit cadoul. Nu stiu, poate am sau nu dreptate, insa va spun cu toata sinceritatea ca pe mine m-ar impresiona pana la lacrimi un asemenea cadou, asa cum s-a intamplat cand Adriana mi-a trimis un pix pe care era gravat numele meu sau cand o anumita firma de pe la noi mi-a oferit in dar un stick care imi poarta numele. Sunt gesturi mici cu efecte mari, asa ca nu ezitati sa oferiti de Craciun macar un cadou corporate.

Reclame

Posted on Noiembrie 23, 2016, in Informatii. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: