Cat costa un implant dentar

Cat costa un implant dentar in Bucuresti? Raspunsul la aceasta intrebare este destul de greu de dat tocmai pentru ca nu toate clinicile si cabinetele stomatologice practica aceleasi preturi, nu toti pacientii au aceleasi probleme si, in plus, pentru a ajunge la implant dentar, uneori mai este nevoie si de alte interventii ale stomatologului. Ideal ar fi daca oamenii, inainte de a se interesa de preturi pentru un implant dentar, s-ar documenta serios in legatura cu diversele avantaje si riscuri pe care le presupune un implant dentar si abia la final, dupa ce au inteles bine despre ce este vorba, dupa ce au discutat si cu un stomatolog bun, sa se intrebe cat costa un implant dentar in Bucuresti sau oriunde altundeva in aceasta lume. 

In plus, oamenii discuta mereu despre preturi la implant dentar si putini sunt cei care spun cu exactitate o suma. Cei mai multi prefera sa spuna daca li s-a parut ieftin sau scump, iar cei care ii aud rar se gandesc ca scump si ieftin nu inseamna acelasi lucru pentru toti. Daca un miliardar spune ca un anumit produs este ieftin, nu inseamna ca tot ieftin i se va parea si unui asistat social. Cam asa stau treburile in lume. Nu e cazul sa ne ascundem dupa deget, nu-i asa? Ceea ce mie mi se pare scump, altora le poate parea ieftin. Si viceversa. Cel mai bine este sa fim mereu bine informati in legatura cu riscuri si avantaje ale unui implant dentar si apoi sa stabilim, impreuna cu medicul stomatolog, daca este sau nu cazul sa se faca respectiva interventie.

De exemplu, un implant dentar aduce ca prim avantaj faptul ca lasa neatinsi dintii vecini, fiind la acest moment cea mai moderna si eficienta solutie de tratament in diverse cazuri si probleme stomatologice. Un implant dentar poate inlocui un dinte care lipseste, poate inlocui in totalitate dantura, in cazul in care aceasta lipseste si se doreste evitarea protezelor mobile, pe post de element de ancorare pentru o viitoare punte totala, ca suport de sustinere pentru o proteza totala etc. Implantul dentar este inserat in os si lasat cateva luni (pana la o jumatate de an) pentru ca osul sa se refaca si abia apoi se pune coroana peste implant. Mai multe informatii, dar si medici buni si aparatura moderna puteti gasi la clinica Citydent.ro.

implant-dentar

 

Reclame

Posted on decembrie 19, 2016, in Informatii. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: