Design interior pentru spatii de birouri

Se intampla uneori sa intru in birouri si sa ma iau cu mainile de cap vazand cum arata. In sinea mea am senzatia ca nu sunt singura care observa ca oamenii nu au gust, ca uneori nu pot deosebi un birou de un muzeu sau de propriul dormitor. Consider ca spatiile pentru birouri ar trebui sa fie aerisite, luminoase, nu foarte incarcate, insa nici goale, de parca ar fi camere pustii. Ar trebui sa existe un echilibru, insa acesta este mereu greu de gasit, daca nu ai idei de design interior pentru spatii de birouri, daca nu ai simt artistic si nici nu esti arhitect. Tocmai pentru ca nu toti ne nastem cu simt estetic si, oricat de bine ne-am pricepe la treaba pe care o facem in birou, nu putem intotdeauna sa gasim acel echilibru despre care spuneam, e bine ca atunci cand avem nevoie sa apelam la o firma de amenajari interioare spatii de birou.

Sunt pe acest pamant oameni care, datorita talentului nativ si scolilor pe care le-au urmat, se pricep foarte bine exact la design interior spatii birouri, adica sa aranjeze niste spatii de birouri in asa fel incat sa fie unice si, in acelasi timp, sa arate exact scopul pentru care au fost facute, sa nu confunde nimeni biroul cu un muzeu sau cu un dormitor. Ei bine, la acestia ar trebui sa apeleze toti cei care isi deschid birouri, daca vor sa se prezinte clientilor intr-un mod profesionist cu adevarat. I-am auzit pe multi laudandu-se ca se pricep, ca nu-i deloc greu sa te ocupi de amenajari interioare spatii de birou si ca se pot descurca singuri. Regret doar ca nu am pozat niciodata rezultatele, sa le arat mai tarziu si sa ii fac sa inteleaga cat este de important ca fiecare om sa faca doar lucruri la care se pricepe si pentru care a invatat.

Daca vreti sa va primiti clientii in spatii bine definite, sfatul meu este sa apelati la 1Design.ro. O echipa de arhitecti si ingineri va va transforma visul in realitate, va veni cu idei inovative unice, astfel incat sa aveti la final cel mai reusit design interior spatii birouri. De curiozitate, intrati aici pentru a vedea cum arata birourile google.

amenajari-birouri

Reclame

Posted on Decembrie 19, 2016, in Informatii. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: