Suplimente pentru antrenamentele culturistilor

In urma cu vreo doi ani ii intrase in cap nepotului meu sa se apuce de culturism, caci era cam slabut si crescuse inalt, iar asta ii dadea impresia ca il dezavantajeaza. I-am spus ca este o disciplina sportiva grea, care nu da rezultate decat daca te tii de ea in mod foarte serios, daca te antrenezi in fiecare zi, ba chiar i-am amintit si de faptul ca cei mai multi culturisti iau diverse suplimente nutritive pentru a se mentine in forma si pentru a rezista la antrenamente.

Cand s-a uitat pe internet la preturi, a avut o ezitare, caci pentru veniturile lui de licean nu erau chiar mici preturile suplimentelor. In plus, eu auzisem ca prin salile de antrenamente se vand tot felul de substante care ajuta la marirea masei musculare si ca unele dintre ele nu sunt chiar potrivite. I-am spus si asta, ca sa fie in tema si sa poata alege in cunostinta de cauza, desi pe atunci nici eu nu stiam prea bine care e diferenta dintre substantele bune si cele care nu sunt bune.

De fapt, ca sa fiu in totalitate sincera, nici acum nu stiu foarte bine si nu m-as baga sa recomand ceva despre care nu sunt bine documentata. De exemplu, am gasit pe internet diverse produse din categoria gainere si denumirile lor m-au dus cu gandul la filmele cu barbati musculosi si cu puteri pe care muritorii de rand le invidiaza: pvl mutant mass, weider mega mass, kevin levrone levro legendary mass, arnold iron mass, ultimate nutrition iso mass xtreme gainer si tot asa.

Ati lua asemenea suplimente daca ati alege sa practicati culturismul?

Posted on septembrie 3, 2017, in Informatii. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: