Unde sunt blogurile de altadata?

Unde sunt blogurile de altadata?

Adevarul este ca nu am nevoie de un raspuns concret la intrebarea Unde sunt blogurile de altadata?. Stiu deja unde sunt. Unii le-au sters, altii le-au abandonat, altii le-au transformat in altceva. Eu nu judec pe nimeni, caci nici eu nu mai sunt cea de acum cativa ani.

Obisnuiam sa imi petrec 2-3 ore zilnic citind blogurile altora. Lasam si comentarii, sa stie oamenii ca am trecut pe acolo. Nu mai fac asta. In primul rand pentru ca multe dintre blogurile pe care le citeam au disparut. Nici timp nu mai am. Nici energie.

Zilele trecute am facut putina ordine pe vienela.ro. Asa am descoperit ca unul dintre blogurile mele preferate de altadata a fost sters/abandonat/habarnuam. Cert este ca la adresa respectiva exista acum un site de bodybuilding.

Cu parere de rau am sters fara mila linkul respectiv din toate locurile unde l-am gasit, pe blogurile mele. Inca mai am de lucru pentru ca tipul care scria acolo chiar imi placea si il recomandam tuturor cu drag.

Desigur, nu e vina lui. Omul a decis sa faca altceva cu viata lui, probabil. Nu e nici vina mea ca nu vreau sa recomand un site cu care nu am nici o legatura. Sterg fara mila linkul de oriunde il gasesc.

El inca exista in foarte multe comentarii de pe vienela.ro. Nu am atata energie sa il caut pas cu pas printre cele 3000 de articole existente acolo. Totusi, in clipele libere, in loc sa ma joc spider solitaire, asa cum obisnuiam candva, acum aleg la intamplare cateva articole si caut in comentarii.

Asta nu doar ca ma ajuta sa imi tin blogul curat, dar imi si trezeste amintiri. Unde sunt blogurile de altadata? Unde sunt oamenii pe care ii citeam zilnic? Oare ei se intreaba vreodata ce mai fac eu? Oare cei care s-au abonat la acest blog semi-abandonat se intreaba vreodata de ce nu mai scriu?

Posted on iulie 25, 2020, in Vieneland. Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Mare dreptate ai…trist !

Lasă un comentariu